Hoe is de orchideeën planten actie tot stand gekomen?

De orchideeën plantenactie is een eenmalige actie tussen Kado Dijkje en Dijk Flowers. Het leuke hieraan is dat het tegelijkertijd ook een vader/dochter samenwerking is. Samen slaan wij, vader en dochter de handen in 1 om voor jullie een mooie actie neer te zetten. Eentje waarbij we een super scherpe prijs kunnen neerzetten (zo scherp vind je ze nergens anders). Door deze samenwerking hebben wij de mogelijkheid om deze plant rechtstreeks vanuit de kas aan u te leveren. Geniet van deze mooie plant en haar prachtige bloemen!

Vanaf wanneer kunnen er orchideeën planten besteld worden?

Vanaf donderdag 24 november 2022 kunnen de cymbidium planten besteld worden via Kado Dijkje. Op die dag zal om de bestelpagina online staan en kunt u uw bestelling plaatsen via de speciaal daarvoor gemaakte pagina. U kunt kiezen uit diverse kleuren (bruin, groen, rood/roze en wit) en uit het aantal bloemtakken (2, 3 en 4). 

U kunt een plant voor uzelf bestellen maar ook zeker voor iemand anders. Bij het bestellen kunt u ervoor kiezen om een kaartje toe te voegen aan de plant. Als u bij het opmerkingen veld uw tekst schrijft, schrijven wij die tekst op het kaartje en hangen deze bij de plant. Op deze manier kunnen wij de cymbidium plant bij de ontvanger bezorgen en weet hij/zij gelijk van wie dat leuke cadeau afkomstig is. 

Ook hebben we een voordeeldoos samengesteld. De voordeeldoos bestaat uit 6 planten waarop u 10% korting krijgt + gratis bezorging in Pijnacker/Nootdorp, Ypenburg en Delfgauw. Bij deze voordeeldoos kiest u alleen het aantal bloemtakken dat in de planten zit en wij maken hier een mooie gevarieerde kleurenmix van. 

Ophalen/bezorgen van de cymbidium planten

Tijdens het bestelproces kiest u voor ophalen/bezorgen van de orchideeën planten. Bezorgen kan tegen een klein prijsje, (met uitzondering van de voordeeldoos, die wordt gratis bezorgd) als u in Pijnacker/Nootdorp, Ypenburg of Delfgauw woont. Woont u daarbuiten dan bent u welkom om de orchideeën planten op te halen in Nootdorp.

Op 3 december 2022 zullen de orchideeën planten klaar staan om opgehaald/bezorgd te worden. Komt u de plant ophalen in Nootdorp dan bent u welkom tussen 10:00 en 17:00. Bij bezorging van de planten zult u van tevoren een tijdslot krijgen via de mail waartussen wij de plant(en) bij u of de ontvanger thuis zullen bezorgen. Verzenden van de orchideeën planten behoort helaas niet tot de opties. 
Mocht deze datum u echt niet uitkomen, kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is. Neem hiervoor even contact op met Kado Dijkje.

Overige informatie over de orchideeën plant

De verzorging van de cymbidiumplant

Er wordt vaak gedacht dat het een lastige plant is om te verzorgen, maar eigenlijk valt dat heel erg mee. De cymbidiumplant houdt van een lichte plek, maar niet in de volle zon. Een dagtemperatuur tussen de 15 en 20 graden is waar de plant het goed op doet. Als je 1x per week/1,5 week de plant water geeft is het goed, zeker niet meer.