Levertijd

Kado Dijkje doet hard haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De gemiddelde verzendtijd is 1 tot 3 werkdagen. Kleine gepersonaliseerde bestellingen (1 tot 3 producten) worden ook binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Grotere bestellingen (meer dan 3 producten) worden tussen 1 tot 5 dagen verzonden. Bij bestellingen van meerdere/dezelfde oplages wordt de levertijd in overleg afgesproken. Dit omdat de gepersonaliseerde producten handgemaakt worden en dat kost meer tijd. 

Producten die niet gepersonaliseerd hoeven worden hebben een levertijd van 1-2 werkdagen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,50 voor bestellingen die in een envelop passen
€ 4,20 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen die verzonden worden als pakketpost
Gratis voor bestellingen die worden opgehaald in Nootdorp

Levering verloopt via de postNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Spoed

Bedenk je last minute dat je nog wat nodig hebt of heb je het voor een speciale datum nodig? Bel dan naar 0617371203 en vraag naar de mogelijkheden. Mogelijk kan hier wel een kleine vergoeding voor gevraagd worden (max. €5,00) afhankelijk van de bestelling. 


Ophalen

Het is zeker mogelijk om je bestelling op te halen in Nootdorp (Langelandseweg 16). Geef bij kiezen van de verzendoptie aan dat je het gratis wil afhalen in Nootdorp. Wanneer de bestelling klaar is zal Kado Dijkje contact met je opnemen voor een geschikt ophaalmoment.