Mijn naam is Linsey Buzing van Dijk, het gezicht achter Kado Dijkje. 

In 2019 ben ik begonnen als ZZP leerkracht onder de naam Leer met Lins. Ondertussen bleef ik bezig met het maken van verschillende dingen waar ik mijn creativiteit goed in kwijt kon. Toen er meer vraag kwam naar de dingen die ik maakte ben ik onder de naam Leer met Lins een webshop gestart. Nu is Leer met Lins niet een naam waarop je snel cadeautjes verwacht te kunnen kopen/bestellen dus hebben we gebrainstormd over een nieuwe naam. De nieuwe naam werd Kado Dijkje! Sindsdien zijn Leer met Lins los en Kado Dijkje twee losse bedrijven waar ik druk mee in de weer ben. Vooral de afwisseling maakt het erg leuk! Het leren van nieuwe dingen aan kinderen en het blij maken van mensen met een persoonlijk cadeau dat helemaal naar hun smaak is samengesteld. 

Dus wil je een cadeautje aan iemand geven maar niet zo een standaard cadeau, dan help ik je graag om een origineel, persoonlijk cadeau te bedenken/te creëren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kraampakketten, relatiegeschenken, bruiloft geschenken en nog andere leuke cadeautjes voor verschillende gelegenheden. 

Het persoonlijke contact, het onderlinge overleg over het ontwerp, het meedenken over het cadeau/geschenk en de snelle service is waar Kado Dijkje voor staat!

 

Dit zeggen klanten over Kado Dijkje

Webshop Trustmark